Advertisement

Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο - Ο... μαμάκιας Κριστιάνο Ρονάλντο - Contra.gr - Live Sports ... / Άστεγος να βάζει μούσι και κοιλιά και να παίζει με την μπάλα στο κέντρο της μαδρίτης, μέχρι να αποκαλυφθεί και.

Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο - Ο... μαμάκιας Κριστιάνο Ρονάλντο - Contra.gr - Live Sports ... / Άστεγος να βάζει μούσι και κοιλιά και να παίζει με την μπάλα στο κέντρο της μαδρίτης, μέχρι να αποκαλυφθεί και.. Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια. Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Ο κριστιάνο ρονάλντο έκανε πράματα και θάματα στον πρώτο αγώνα της ρεαλ με την ατλέτικο για τα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ, εξασφαλίζοντας γκολ:

Ο πορτογάλος σταρ, λίγα 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για τις επαφές του φλορεντίνο πέρεθ για την ανταλλαγή του αιώνα με τον νεϊμάρ, φέρεται να αποκάλυψε. Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους. Η πρώτη σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον ρονάλντο να ζητάει πέναλτι για ανατροπή. Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ. Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό.

Μέσι: "Λείπει σε όλους μας ο Κριστιάνο Ρονάλντο" - Sfina.gr
Μέσι: "Λείπει σε όλους μας ο Κριστιάνο Ρονάλντο" - Sfina.gr from www.sfina.gr
Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες! Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ! Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση. Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης. *ο κριστιάνο ρονάλντο έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα στη γιουβέντους με τη φανέλα της ρεάλ, συνολικά έχει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια! Πρωταθλήτρια ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της είναι η ρεάλ μαδρίτης. Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται:

Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους.

10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ). Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league! Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες! Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια. Παρακολουθήστε την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Η πρώτη σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον ρονάλντο να ζητάει πέναλτι για ανατροπή. Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος. Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης. Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί.

Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται. Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) : Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση. «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»:

Τόνι Κρόος για Κριστιάνο Ρονάλντο : «Ο πιο… φασαριόζος ...
Τόνι Κρόος για Κριστιάνο Ρονάλντο : «Ο πιο… φασαριόζος ... from www.tovima.gr
Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. 10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ). Τι αναφέρει το δημοσίευμα της marca για κριστιάνο ρονάλντο και γιουβέντους. Ο πορτογάλος σταρ, λίγα 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για τις επαφές του φλορεντίνο πέρεθ για την ανταλλαγή του αιώνα με τον νεϊμάρ, φέρεται να αποκάλυψε. Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ. Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης. Πρωταθλήτρια ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της είναι η ρεάλ μαδρίτης. Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας a bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης είναι «εξοργισμένος» με την άσκηση δίωξης για φοροδιαφυγή και εξαπάτηση 14,7 εκατ.

Η μεταγραφη του gareth bale ολοκληρωθηκε στην ρεαλ μαδριτης!!

Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) : Πρωταθλήτρια ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της είναι η ρεάλ μαδρίτης. *ο κριστιάνο ρονάλντο έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα στη γιουβέντους με τη φανέλα της ρεάλ, συνολικά έχει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια! Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας a bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης είναι «εξοργισμένος» με την άσκηση δίωξης για φοροδιαφυγή και εξαπάτηση 14,7 εκατ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ρονάλντο ακόμα και μετά από αυτή τη συνάντηση, παραμένει πολύ ενοχλημένος με τη στάση της ρεάλ, προφανώς γιατί οι απαιτήσεις του δεν ικανοποιούνται. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Πιο πάνω από ραούλ και cr7: Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες! Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης.

Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ! Η πρώτη σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον ρονάλντο να ζητάει πέναλτι για ανατροπή. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Η μεταγραφη του gareth bale ολοκληρωθηκε στην ρεαλ μαδριτης!! Το παιχνίδι είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις.

Μέσι: "Λείπει σε όλους μας ο Κριστιάνο Ρονάλντο" - Sfina.gr
Μέσι: "Λείπει σε όλους μας ο Κριστιάνο Ρονάλντο" - Sfina.gr from www.sfina.gr
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ρονάλντο ακόμα και μετά από αυτή τη συνάντηση, παραμένει πολύ ενοχλημένος με τη στάση της ρεάλ, προφανώς γιατί οι απαιτήσεις του δεν ικανοποιούνται. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται. Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια. Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη.

Πρωταθλήτρια ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της είναι η ρεάλ μαδρίτης.

Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί. Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ! Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση. Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται. Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες! Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league! Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Πρωταθλήτρια ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της είναι η ρεάλ μαδρίτης. Η μεταγραφη του gareth bale ολοκληρωθηκε στην ρεαλ μαδριτης!! 10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ). Άστεγος να βάζει μούσι και κοιλιά και να παίζει με την μπάλα στο κέντρο της μαδρίτης, μέχρι να αποκαλυφθεί και. Άμεσες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «marca» που έφερε εξ αρχής το θέμα στην επιφάνεια, η πρόταση της «βέκια σινιόρα» στη ρεάλ είναι της τάξης.

Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) : κριστιάνο ρονάλντο. Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες!

Posting Komentar

0 Komentar